Nieuw meubilair in ontmoetingsruimte Grotenhuys

Het aanzien van Ontmoetingsruimte Grotenhuys kon wel een opfrisser gebruiken om het allemaal net iets gezelliger te hebben. Maar als net opstartende stichting zijn er natuurlijk heel veel zaken die dringend nodig zijn.

Gelukkig kwam de oplossing in vorm van een aantal subsidies van onder andere de Gestichten van Weldadigheid Doesburg en Woonservice IJsselland. Hierdoor kon de huiskamer op de eerste verdieping, die gebruikt wordt voor feestjes van bewoners en als vergaderruimte, helemaal opgeknapt worden. De ruimte werd voorzien van rolgordijnen, nieuwe kasten en stoelen. Beneden is de grote ontmoetingsruimte voorzien van nieuwe fleurige tafelkleden en ook die mooie nieuwe stoelen in zwart en beige.

12
Natuurlijk tijd voor een kleine feestelijke presentatie, wat is gebeurd door de stoelen symbolisch uit te laten pakken door onder andere subsidie verlener Woonservice IJsselland. Helaas kon de Gestichten van Weldadigheid Doesburg hier niet bij aanwezig zijn. Voorzitter Jaap Scheltes van Stichting Ontmoetingsruimte Grotenhuys hield vooraf een korte toespraak over de doelstelling van de Stichting, een gezellig en waardevol leven met elkaar. De feestelijkheden werden afgesloten door koffie met gebak, aangeboden door Wijkraad de Ooi, als dank voor de schenking van de oude stoelen voor hun huiskamer project.

Hits: 230

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *