Buurt maken

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 27-08-2021
15:00 - 20:00

Locatie
Ontmoetingsruimte Grotenhuys

Categorieën Geen Categorieën


Stichting Ontmoetingsruimte Grotenhuys maakt kennis met de buurt.

Op vrijdagmiddag 27 augustus zal de Stichting Ontmoetingsruimte Grotenhuys zich graag aan u voorstellen. Dat doen wij door een gezellige kramenmarkt waar diverse clubs die activiteiten bij ons organiseren al u vragen beantwoorden.

De middag start om 15.00 uur en zal geopend worden door wethouder van Veldhuizen. Clubs en verenigingen die actief zijn in de ontmoetingsruimte zullen klaar staan om over hun activiteiten te vertellen. Want er is veel te doen in Grotenhuys. Zo is er regelmatig een bingo, wordt er gesjoeld en spelletjes gedaan. Ook houden er verschillende verenigingen hun clubavonden zoals het Doesborghsche Schaakgenootschap.

De cateraar van de Ontmoetingsruimte, Coen Evers, zal ook aanwezig zijn. Dit cateringbedrijf zorgt ervoor dat zij iedere middag rond 12.00 uur voor vele bewoners van Grotenhuys en ook voor Doesburgers van buiten het complex een heerlijke warme maaltijd aflevert. Vanmiddag kunt u proeven! Wist u ook dat er iedere morgen van 10.00 tot 11.00 uur gezellig koffie wordt gedronken met bewoners en andere belangstellenden in de ontmoetingsruimte, ook u bent daar welkom. Die maaltijden en koffie wordt geserveerd door onze betrokken vrijwilligers.

Kortom er is veel te doen op Grotenhuys en we hopen u op 27 augustus aan de Coehoornsingel 9 te ontmoeten zodat wij met veel buurt en stadsgenoten kennis kunnen maken, graag tot dan!

Bekijk hier de flyer; buurt maken flyer 2021

Hits: 59

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *