Buurtmaken bij Ontmoetingsruimte Grotenhuys


Wat al ruim een jaar geleden had zullen gebeuren, maar door corona net als zoveel zaken moest worden uitgesteld, was op vrijdag 27 augustus dan zover. Het was buurtmaken op Grotenhuys, ofwel Stichting Ontmoetingsruimte Grotenhuys stelde zich voor aan de buurt.

2021-08-27_706_DSC_0858-b.jpg
Om drie uur hield voorzitter Jaap Scheltes zijn welkomsttoespraak waarna wethouder Birgit van Veldhuizen het lintje doorknipte waarmee de ontmoetingsruimte officieel werd geopend. Bij de toegangsdeuren werden de bezoekers voorzien van een gezellig welkomstdrankje waarna ze, weliswaar door corona nog geleid door peilen, de ruimte binnen konden.

Binnen waren diverse clubs die lieten zien wat hun bezigheden waren die ze op hun clubavonden of middagen op Grotenhuys hadden. Zo waren ze er van de schaakclub en de postzegelvereniging, maar natuurlijk was de spelletjesclub er ook en de sjoelbak was een favoriete plek. Want hoe leuk is het om even een paar schijfjes te schuiven?

2021-08-27_752_DSC_0904-b.jpg
Tussen de bezoekers door liep Arno, van cateraar Coen Evers, die iedereen van de meest heerlijke hapjes voorzag. Van soepjes tot groenten en vlees, het kwam allemaal langs. Nadat de stands binnen waren bezocht kon er op het terras nog een drankje worden genuttigd, en ja daar kwam Arno ook steeds langs. Ook speelde het draaiorgel gezellige deuntjes en zo werd het een echt feestje.

Al met al werd het een heel gezellige middag en het bestuur van Grotenhuys hoopt u allen graag terug te zien bij de maaltijden, het koffie drinken of bij de andere activiteiten!

Hits: 237

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *